Ta nästa steg med ditt företag! 

Vill ni expandera - och bli en del av de 4% i Sverige som omsätter mer än 10 miljoner?
I denna kostnadsfria guide går jag igenom förutsättningarna för att bli en franchisekedja och vad ni behöver för att ta steget. 

Välkommen att ta del av guiden! 

Jag godkänner att Franchisetorget AB sparar mina personuppgifter.
Varför franchise?

Har du en fungerande och lönsam affärsverksamhet och vill expandera? Vill du öppna fler butiker, försäljningskontor eller produktionsanläggningar? 

Istället för att göra en egen investering på en ny plats och låta någon anställd driva det nya stället, så kan franchise vara ett alternativ som ger dig en möjlighet att expandera din verksamhet och affärsidé utan att själv behöva göra investeringen eller ha personalansvar för de nya enheterna. Istället betalar franchisetagaren en hyra för att få tillgång till din affärsidé och koncept. Detta ger dig möjligheten att expandera, skydda distributionen av dina produkter och/eller enbart tjäna pengar på att hyra ut affärsidén! 

Bygga franchisemodell
Franchise bygger på en bevisad lönsam verksamhet, som andra vill kopiera. Vi hjälper dig att beskriva ditt koncept och ta fram erbjudande till franchisetagaren genom tre viktiga steg: 
Handbok - avtal -etablering.
Hitta rätt franchisetagare
Din rekrytering av franchisetagare är avgörande för din kedjas framgång. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av din franchiserekryterinrg. Vi erbjuder även tjänster som second opinion, bakgrundskontroller, tester och headhunting. I dialog med dig, tar vi fram bästa lösningen för just din rekrytering. 
Förberedelser & Paketering
När det är dags att gå från teori till praktik "paketerar" vi erbjudandet i en snygg förpackning. Det gör vi genom att ta fram material, text, och filmer som sammanfattar hela ert franchisekoncept.
Utveckling & Drift
Behöver ni se över ert franchiseavtal, ta fram en modern handbok, göra en avstämning med era franchisetagare eller se över er franchisemodell? För att kunna bygga en lönsam franchisekedja så är det viktigt att se över vissa delar kontinuerligt. Vi hjälper er med detta! 

Varför bygga en franchisekedja?

  • ​Du vill se sitt varumärke över hela landet/världen.
  • Det är en lägre risk och ger dig möjligheten att expandera ditt företag på ett tryggt sätt 
  • ​Du kan expandera din affärsverksamhet snabbare
  • Det krävs mindre kapital
Ta steget mot franchise!
Franchisetorget är den naturliga mötesplatsen för dig som vill driva expandera ditt företag som franchisegivare! 
Copyright 2021, All Rights Reserved
Byggd av GRW Media ❤️
Powered By ClickFunnels.com